Opmerking

11. Kapitein Raymond Westerling - Dschero Khan

KST badge                                    

KST-badge (Korps Speciale Troepen).

Kapitein Raymond Westerling, bijgenaamd de “Turk” of de “Islamitische Tijger” (deze naam kreeg hij van de Daroel Islam Indonesische militairen, alleen insiders weten dit) hij was een geweldig goede commandant van het Korps Speciale Troepen (K.S.T.) in Indonesië van 1946 tot en met 1948.


Kapitein Westerling was een soort pleegvader voor Dschero Khan, hij heeft Dschero Khan opgeleid in Batoedjadjar, hij woonde zelf in een buitenpost 8 kilometer van de kazerne van de K.S.T. Hij gaf Dschero Khan vooral les in mesvechten en het beginsel van para-training.

KST WING KST Wing 2
Para & KST (korps speciale troepen) Wing  Para & KST Wing voor op de rode of groene baret

r westerling dschero 1

Foto: Raymond Westerling/Dschero Khan rond 1965 omarming van Dschero met Raymond Westerling een vader/zoon relatie.

Het weten waard voor de KNIL en de Nederlandse Koninklijke Landmacht geschiedenis

Kapitein Raymond Westerling was voor Dschero Khan een eerlijke krijger, hij dood alleen zijn tegenstanders en geen vrouwen en kinderen. Hij kreeg altijd opdrachten van hogere hand, maar naar Dschero Khan's inziens werd hij als speelbal gebruikt door de hoge heren, die mooi hun handen schoon wilde wassen. Het zijn echte konten draaiers. Kapitein Westerling was daarvan de dupe (zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Raymond_Westerling) maar geniaal in zijn oorlogvoering en tactieken dit hoort bij het beroep als soldaat. Maar de humanistische politiek weet niet wat oorlog voeren is en daardoor werd hij vertrapt en vergruist, net zoals Dschero Khan in Nederland wordt vertrapt en vergruist, alleen in Nederland want in het buitenland wordt hij geroemd. Mongolen werken altijd met normen en waarden, zo was Westerling ook naar Dschero Khan's inzien. Raymond Westerling was een echte krijger, er vloeit namelijk Turks bloed in zijn aderen net als Gengis Khan, zijn halve horde Turken waren. Dschero Khan weet alle storries over Westerling en zijn geheimen tussen hem en Prins Bernhard die onderkoning van Indonesië wilde worden.
Wilt u iets meer te weten komen over de corrupte affaires van “de Coupe” van Westerling, lees dan het boek, geschreven door Gerard Aalders: “Niets was wat het leek” (ISBN 9789461055293, Uitgeverij Boom) over Prins Bernhard. Ik persoonlijk weet meer over de “Daroel  Islam” en Westerling in Indonesië. Maar Dschero Khan zwijgt liever tot in zijn graf.

De Korps Speciale Troepen (K.S.T.) te Batoedjadjar achter Tjiemahi (West Java) waren inheemse troepen van Kapitein Westerling, hoofdzakelijk bewapend met jungle karabijn en klewang. Ze leerden allen de klewang gevechtsmethode van Dschero Khan ofwel Gerard Meijers. Deze methode werd door Dschero Khan geïntroduceerd in de jaren eind 1947 tot en met halverwege 1948. Wanneer hier in Nederland nog in leven zijnde K.S.T mensen zijn, die toen van de geheime dienst waren, zullen dit weten. Het was destijds top-secret omdat Dschero Khan's pleegvader een K.S.T.-man was heeft hij Dschero Khan als niet K.S.T.-militair aangesteld om de klewang vecht methode te introduceren bij de inheemse troepen. Deze inheemse troepen hebben in Bandung tijdens een grote KNIL manifestatie nog geparadeerd met de karabijn en Klewang. Het bijzondere is dat Dschero Khan toen nog maar 18 jaar oud en een volledige ervaren zwaard vechter en instructeur was. Deze openbaring is splinter nieuw voor de Nederlandse Koninklijke Landmacht & de Indië veteranen, alleen de geheime dienst van de K.S.T. en Raymond Westerling weten dit. De KPL (korporaal) Muller, een K.S.T.-chauffeur, die later 2x in Korea vocht, haalde hem altijd op van huis in de K.S.T. kazerne naar het oefenterrein en weer terug.

reunie incl kpl muller oud kst er

Deze foto werd gemaakt rond de jaren 90-tig in Den Bosch, in een kazerne waar het Regiment van Heutsz was gelegerd. Het was een Nederlands Detachment Verenigde Naties (NDVN) reunie van oud Korea strijders, bestaande uit veel KNIL militairen van Indonesische afkomst. En daar trof ik weer de K.S.T. chauffeur KPL Muller staande helemaal rechts op de foto, Dschero Khan ongeveer in het midden van de foto in het zwart met een vlinderdas en een baard.

Waarom is Kapitein Raymond Westerling

nooit vervolgt? 


Dschero Khan geeft een klein commentaar op het intervieuw met Kapitijn Raymond Westerling uitgezonden op Nederland 2 NCRV "Altijd wat" op 15-8-2012 om 21:10 uur. 

http://www.nederland2.nl/programmas/1242-altijd-wat/uitzending/33664?missed=true

Raymond Westerling heeft alles bekend ook zijn gruwelijke daden tijdens de acties op Celebes in 1946. Logisch want hij was een krijgsman. Maar er werd in het intervieuw niet gevraagt wie zijn opdrachtgevers waren. Dus dan is het intervieuw niets waard. Want Westerling had een opdrachtgever. En dat waren de top mensen van de Nederlandse staat. En daarom werd Kapitein Westerling niet vervolgt. Deze tactieken beoefende de Nederlanders al 350 jaar lang in Indonesië. Het gaat om goederen, producten en uiteindelijk om geld. Dit wisten velen journalisten en daarom hebben ze gewijgerd dit intervieuw toen uit te stralen. Want als je in de stront gaat roeren gaat het stinken.

Commentaar op checkpoint nr: 7, sept 2012

"Kapt. R. Westerling kreeg steun van Militaire top".

De Nederlandse overheid wast haar handen schoon over de rug van Kapt. R. Westerling die de schuld kreeg van de genocide in Indonesie, terwijl ze zelf opdracht hebben gegeven. Zo denkt het Nederlandse volk dat onze regering eerlijk en zuiver is, dit is absoluut niet zo!

Omdat Kapt. R. Westerling een soort pleegvader was van Dschero Khan weet hij precies van welke staatslieden Kapt. R. Westerling opdracht kreeg. Maar als hij de namen van deze 5 hoofdrol spelers zou noemen wordt het een politiek drama. En dat heeft Nederland in deze tijd net niet nodig. Politiek is nou eenmaal een vuil spel. 

Bewapening van de KST (korps speciale troepen):

U.S. Jungle karabijn us jungle carbine

Klewang klewang dk


Messen

Amerikaanse mariniers dolk (1ste van links)  Velen niet iedereen van de KST hadden dit dolk. (Zo heeft Dschero Khan een zo'n dolk van R.Westerling gekregen die hij nog steeds heeft).

U.S. Tommy gun Tommy gun045

En per groep een Bren (machine geweer)  Bren machine geweer

Per compagnie 3 Engelse vickers (mitrieur) engelse mitrieur vickers

U.S. leger messen (van links naar rechts)

1). Amerikaanse mariniers dolk, gebruikt door de KST en DST (Depot speciale troepen) in Indonesië.

2). U.S. Gerber gebruikt in Vietnam en Cambodja

3). 5de special forces commando mes gebruikt in Vietnam en Cambodja (gemaakt door een lid van deze groep die gelegerd was in Okinawa). De 5de special forces groep werd gehaat door het hele Amerikaanse leger omdat zij de meeste onderscheidingen kregen.

4). US commando mes (de haaien tand) gebruikt in Laos, bij de inheemse bergstammen die opgeleid worden tot guerrillastrijders. (zie § 50 aandacht voor misbruikte bergbewoners)

Messen