Opmerking

37. Politie Academie Taiwan [FILM]

 

Dschero Khan Chen Tao Tze: wichtiges Dokument
 

傑洛汗陳道子重要文獻

 

Dschero Khan  kreeg op de Politie Academie in Taipei Taiwan R.O.C. in het bijzijn van zijn Duitse politie studenten, twee hoge onderscheidingen en zes politie-paillette en hij werd bevorderd als politie generaal titulair,

politie taiwan

Dschero Khan geeft leiding aan 500 politiemensen in Wuchu.

 

politie academie taiwan 

poltie academie taiwan 9947

 

teakyon trap

Dschero Khan geeft tijdens de demonstratie van een normaal dodelijke Teakyon trap een heel zacht gecontroleerd tikje tegen de student zijn keel. Waardoor de student toch even versuft raakt en achterover op de grond viel. Hierdoor kreeg Dschero Khan voor zijn traptechniek een groot applaus (zie foto). 

 vrouwelijke politie

Ter ere van Dschero Khan maakte de Politie dames een ere rondje voor hem, en dat maakte de dag weer helemaal goed, hij glunderde en glunderde en glunderde.

politie eenheid taiwan 

Een speciale politie-eenheid van Generaal Kung Ling Sheng tijdens de Kempo training van Dschero Khan.

 

台灣省警官學府


由傑洛汗王子陳道子教授領導下的


德國警察學員作友誼示範

 

POLITIE FILM TAIWAN
 

De geheime Taekyon demonstraties van Dschero Khan zijn uit deze film van de Politieacademie Taipei geknipt vanwege het lethalekarakter van sommige trappen en stoten.

topmensen interpol

Dschero Khan met topmensen van Interpol ROC als adviseur, dit hoort ook bij zijn taak als politie man.

 

0019 oorkonde taiwan tv

 

taiwan tv 1130

00009 chinese tv ctservice

Na het bezoek aan de Politie Academie in Taipei is de aldaar bevorderde politiegeneraal Dschero Khan met zijn studenten afgereisd naar Japan. In Tokio bezocht de generaal zijn goede vriend Yamaguchi, een grootheid in het Goju karate, waar de generaal met zijn studenten een perfecte demonstratie gaf. Yamaguchi vond het geweldig en de dag was een groot succes.

Als leraar van Dschero Khan heeft Yamaguchi ooit gezegd: "Je bent de liefste leerling die ik heb maar ook de gevaarlijkste, je bent een killer". Dschero Khan kreeg van Yamaguchi een hele hoge onderscheiding, te weten de Tjo medialle.

 politie dl meditaite tempel

Na het bezoek aan Yamaguchi heeft Dschero Khan met zijn studenten nog diverse Dojo's en tempels in Tokio bezocht, waarna de delegatie weer naar huis in Duitsland is teruggekeerd. Verder trackteerde Dschero Khan de hele groep op duur Suchi eten in een gerenomeerd restaurant wat toen nog onbekend was in Europa.

dojo in tokio japan

Dschero Khan met zijn leerlingen in een Dojo in Tokio, Japan.