Opmerking

55. DK is trots op Koreaanse NDVN

Dschero Khan Chen Tao Tze wichtiges Dokument

 

傑洛汗陳道子重要文獻

Het ingescande/gefotografeerde document "Oorkonde President Korea". Datum 1 Juni 2010

 oorkonde president korea

 

certificate korea war map hoesje certificate korea war
Certificate Korea war (map-hoesje)

Certificate Korea war

 ambassador for peace 3hoesje

Certificaat AMBASSADOR FOR PEACE (hoesje/mapje)

ambassador for peace2

 Dschero Khan en Prinses Piwuan Lee bij de van Heutsz Karzerne in Den Bosch, jaren 80.

Korea herdenking

Koreaanse oorlog 1

Koreaanse oorlog 2

korea war veterans 2012 

Crown Plaza Hotel Den Haag - Promenade

 

Op 13 december 2012 werd de Korean War Veterans Association of the The Netherlands en de officieren van het regiment van Heutsz uitgenodigt voor een herdenking en een uitgebreide lunch door de Ambassade van de Republiek Korea.

Dschero Khan heeft geweldig en nogmaals geweldig genoten van de Harmonieuze en verbroederde atmosfeer die er heerste. Het was één grote familie. Waarschijnlijk komt dit doordat het allemaal echte oorlogs veteranen zijn die in Korea door de hel zijn gegaan. Deze atmosfeer mist Dschero Khan bij de Nederlandse veteranen organisatie de Wapenbroeders.

Dschero Khan is nog altijd voorzitter van de oud klewang vereniging oud korps marechaussee van het regiment van Heutsz van het NIL uit de Aceh oorlog.  

Dschero Khan dankt de Ambassadeur van de Republiek Korea Lee Key-Cheol en zijn staf voor de warme ontvangst en het heerlijke eten. De voorzitter van de oud Korea strijders C. Motshagen verdient een pluim voor de goede organisatie.

Korea War Veterans Herdenking 2012 1 Korea War Veterans Herdenking 2012 32 Korea War Veterans Herdenking 2012 50
 Het Koreaanse Volk dankt de Nederlandse Korea strijders  Overzicht foto Korea oud stijders en hun echtgenoten  De commandanten en officieren van het Regiment van Heutsz met Dschero Khan
Korea War Veterans Herdenking 2012 22  Korea War Veterans Herdenking 2012 46  Korea War Veterans Herdenking 2012 27
De Ambassadeur van Republiek Korea Lee Key-Cheol met zijn vrouw en Dschero Khan   Voorzitter oud Korea stijders C. Motshagen met Dschero Khan   Een boezemvriend van Dschero Khan en tevens de inlichtingen man van Kapitein Westerling in Indië, beide hebben heel veel meegemaakt, en weten alles over Westerling en zijn opdrachtgevers.
Korea War Veterans Herdenking 2012 7 Korea War Veterans Herdenking 2012 47 Korean War Veterans herdenking 12 2012
 Dschero Khan met een Officier van de Koreaanse Marine  Dschero Khan waarschijnlijk de enigste officier in Europa met een staartje, dit is een Mongoolse traditie uit zijn geboorte plaats Ulaanbaits, Chentii province. Daar dragen ze bijna allemaal lange haren omdat het krijgers zijn.  Ceremonie: het groeten voor deze twee landen, door ons allen.

Van de Minister van Defensie:

Jeanine Hennis-Plasschaert

Jeanine Hennis Plasschaert Minister van Defensie

Bedankt Jeanine Hennis-Plasschaert, erg sympathiek dat je dit hebt georganiseerd voor ons veteranen. Ook voor U fijne feestdagen en de beste wensen voor 2013, moge de blauwe hemel U en Uw familie beschermen. Met vriendelijke groet Dschero Khan.

 beste wensen 2014