Opmerking

71. Hippie dans [FILM] en Klewang dans [FILM]

Vandaag 23 januari is het Chinees nieuw jaar, het jaar van de draak.

Wij zaten met Dschero Khan bij de Chinees te eten met een 100-tal Chinezen het nieuwjaar te vieren met de Chinese delicatesse dim sun. Vervolgens zij hij; "Wat ik nu allemaal eet moet er morgen allemaal af, toen lachten wij en vroegen hoe denk je dat te gaan doen?" Dschero zij toen; "morgen zet ik een muziekje op en ga ik lekker dansen. Toen moesten wij allemaal lachen en vroeg een van ons mogen we dat komen filmen? Toen zij Dschero ja natuurlijk mag je dat komen filmen. Oke leuk! Wij verder niets gezegt kwamen we dags erna filmen. (denkende dat we hem toch wel een beetje zouden verrassen). Zat hij al klaar in zijn nette hippie dans outfit.

Het resultaat zie je op de film.

Dschero hield van de jaren 60, als hippie, want dat was toch wel een geweldige tijd als groepi.

Nou? en? hoe vond je de dans van een 83 en een half jarige jonge jongen?

Zo rijdt deze jonge man, hippie, nog steeds in een veel te jonge sportieve sportwagen de Mercedes 350SLK sport. Waar hij in Duitsland knal hard mee sjeest (op wegen waar het mag). Net zoon kwaai jong, met kwaai jongens streken, een jonge oude hippie. Er zijn maar weinig hippies van die leeftijd te vinden.

Het film idee (zie verhaal Chinees) komt door de technisch adviseur T.S.C.L.

Hier is de 87-jarige Dschero Khan op 08 juli 2015 in de woonkamer van zijn huis in Horst met een sabel dans met zijn klewang.