Opmerking

75. Gengiz Kha Khan & Dschero Khan vereerd in Taiwan [FILM]

De Taiwanezen hadden al iets eerder door dat Dschero Khan het nazaat van Gengiz Kha Khan was en gebruikte zijn buitengewone shamanistische krachten, vooruitziende blik en inzicht. En vervolgens in 1980 eerde ze hem als Mongoolse Wang Tze (Prins) van Taiwan ROC omdat hij het land zo enorm heeft geholpen.

Op Dschero Khan's Taiwaneze/Chinese paspoort staat niet alleen zijn Chinese naam Chen Tao Tze maar ook Prins Dschero Khan.

dk genghis khan op troon

Foto gemaakt in 1980 in Taipei, Taiwan. Dschero Chan - Chen Tao Tze - Wang Tse -

Klederdracht met draak alleen voor Koningen en Prinsen in de Antieke Chinese wereld. Dschero Chan gekleed als Mongoolse Prins in Chinese style.

 steen legendarische krijgsman

Deze steen heeft Dschero Khan gekregen van het Taiwanese Chinese volk, in 1986, als dank voor zijn grote werk om Taiwan helpen op te bouwen tot een van de welvarendste landen van de wereld. Zo kreeg hij van het Chinese volk de naam tijger van Taiwan, en de onbedwingbare.

Hij was gekleed als Antieke Chinese Edele.

Elk jaar wordt er in Taipei, Taiwan -ROC- door de regering een viering georganiseerd ter ere van Gengiz Cha Chan door de minister Dr. Hua Peng Wu van World Mongolian Affairs (D.Buren Mongoolse naam)  waar Prince Dschero Khan ere gast is. Dit evenement wordt altijd druk bezocht door de Taiwanese Mongolen.

minister president van Taiwan

Op de Mongoolse ministerie in Taipe, Taiwan waar Dschero Khan en Piwuan Lee altijd groots worden ontvangen door de minister Woe (rechts op de foto)

Dschero Khan wordt hier als een Koning geëerd.

 taoistische adviseur van chen tao tze

Echte Chinese Princes (volgens Chinese akte) Timu Piwuan Konchok Taoïstische en Buddhistische wijsgeer en adviseur van Chen Tao Tze.  Ze is nu een biografie aan het schrijven in het Chinees over haar bijzondere leven. Half in China en half in Europa. Piwuan is volgens Dschero zijn geïncarneerde moeder. En welke zoon houd nu niet heel erg veel van zijn moeder. Dschero Khan is zeer verheugt dat ze elkaar gevonden hebben en bloedbroeders zijn voor het leven.   

 dk en piwuan

First adviser and spiritual philosopher Princess Pi-Wuan Konchoe Dolma, Timu Chan Lee.

Thank you for all your wisdom my spiritual mom