Opmerking

82. Rust huis in Duitsland, auto's en andere vrije tijd bestedingen

Wanneer Dschero Khan vermoeid is door zijn drukke werkzaamheden, trekt hij zich terug in zijn huis in Duitsland en mediteerd hij bij zijn Koi vijver een paar uren per dag, om zo weer op krachten te komen. Tijdens zijn meditatie vuld hij zijn lichaam weer volledig met Chi.

rust huis dl 1

rust huis dl 2 

 rust huis dl 3

rust huis dl 4

 rust huis dl 5

Dit koeboe huisje heeft Dschero Khan uit Indonesië over laten komen, hij is helemaal van bamboe gemaakt, hierin mediteerd hij altijd.

rust huis dl 6

Zomers zit de tuin vol met bloemen en wordt hij druk bezocht door de vogels, omdat er altijd genoeg voer en water is.

rust huis dl 7

rust huis dl 8

De koi karpers zijn heel erg tam, als Dschero Khan in het water gaat (mid-zomers) speelt hij met de Koi karpers en eten ze uit zijn mond. Ze hebben dan ook allemaal een naam gekregen en vinden het heerlijk om geaaid te worden, ook dit behoord tot zijn meditatie, het één zijn met de vissen.

quat dschero khan

Dschero Khan in zijn vrije tijd! Dschero Khan gaat vaak met zijn militaire quat, Yamaha 600, waarvan er 100 stuks in gebruik zijn in zijn onderdeel in Duitsland, vissen, vogels en wilde varkens observeren in de bossen van Duitsland. Als hij de bossen in gaat zet hij een geluiddemper op de uitlaat. Hij mag met deze Yamaha ook op de grote weg en haalt een snelheid van 120 km.p.u. 

porsche 911

Dschero Khan 30 jaar oud. Met zijn Porsche 911.

porsche gemballa

Dschero Khan met zijn Porsche Gemballa op 65 jarige leeftijd.

mercedes 350 slk 1b

Hij rijd nu, op 83 jarige leeftijd (nog een maandje en hij is alweer 84), een Mercedes SLK 350 dit is zijn 60ste auto. Dschero Khan heeft zijn hele leven van snelle auto's gehouden.

 Mercedes SLK 350

Harley Davidson 70 tiger jaren

Dschero Khan kocht in de jaren 70-tig in California (USA) de duurste Harley Davidson Fatboy die hij later, toen hij weer terug naar Holland ging heeft meegenomen. Hij heeft hiermee een hoop bekijks gehad, ook omdat dit model hier nog niet bestond.