Opmerking

89. President World Mongolian Martial Arts Federation

 Dschero Khan Chen Tao Tze: wichtiges Dokument

 傑洛汗陳道子重要文獻

 Dschero Khan heeft weer een eigen leger in Mongolie.

Hij staat aan het hoofd van zo'n 6000 Martial Arts beoefenaars, als President.

5475 

Lederen document houder met aan de buitenkant de afbeelding van Dschero Khan te paard en Gengiz Kha Khan te paard. 

5479

Detail opname van de afbeelding

5471

Aan de binnenkant een muntzegel van Gengiz Kha Khan ter ere van Dschero Khan zijn groot grootvader van de Bordschigin Familie of Mongolië en hieronder het document

donkerder 5482

 president mwmaf

Deze twee heren, afgezanten van de Mongoolse Regering, brachten het certificaat (zie hierboven) speciaal naar Horst toe om het persoonlijk aan Dschero Khan te overhandigen. Het gaat hier om een speciaal certificaat dat Dschero Khan officieel President is geworden van de Mongolian World Martial Arts Federation. De man in het midden, in het zwart, zorgt in Mongolië voor de minutie, wapen-, en jachtvergunningen als je in Mongolië wil jagen. Hiervoor zijn speciale beschermde parken waar hij tevens het hoofd is van de jachtopzienners. Horst, juni 1992. Dschero Khan heeft uiteraard al deze vergunningen.

Inspectie van het Mongoolse grensleger door Generaal-Majoor B Purew en Dschero Khan, in 1991

Inspectie Grensleger 1

 Inspectie Grensleger 2

 Inspectie Grensleger 3

Inspectie Grensleger 4

ZO HARD ZIJN DE MONGOOLSE SOLDATEN....

De Mongoolse soldaten op de verre buitenposten moeten voor zich zelf zorgen door te jagen enz. enz. Er is geen modern transport zelfs geen paarden enkel kamelen. Zo geïsoleerd en afgesloten van de bewoonde wereld leven deze soldaten.

De schiet-oefeningen gaan er cowboy-achtig aan toe, ze schieten niet op schijven maar op blikken op een afstand van zoon 25 meter.