Opmerking

2. The four most important documents

Dschero Khan Chen Tao Tze wichtige Dokumente

 

  傑洛汗陳道子重要文獻

 

1. Adviseur Mongoolse regering.
2. Diplomatenpas Dschero Khan.
3. Geboorteakte Dschero Khan.
4. Document uit Koninklijke Landmacht dossier.  

 

mongolian flag

GOVERNMENT OF MONGOLIA PEOPLE'S REPUBLIC 

 adviseur mongoolse regering 5848

 

 diplomatenpas Dschero 5849

 

geboorte akte Dschero 5848

 

傑洛汗陳道子的荷蘭軍事檔案。

Een document van de Koninklijke Landmacht, over het leven van Dschero Khan (G.K. Meijers) wat toen nog confidential (vertrouwelijk) was, want hij zat toen nog bij de speciale eenheden met geheime opdrachten (top secret).

 

 

 

bijzondere oorkonde Meijers

grote baas van dk die in zwitserland woont r.f. halapiry dk
The Big Boss van Dschero Khan (die in Zwitserland woont).

Dschero Khan's mentor, opleider, instructeur, bloedbroeder en kleine geweldenaar, de Ambonese Nederlander Dolf (Rudolf) R.F. HALAPIRY. Dschero Khan heeft veel van zijn militaire weten aan hem te danken. Dolf Halapiry is ook een geweldige klewang vechter. 

 onderscheidingen dk

 Wanneer Dschero Khan in Soestdijk op bezoek gaat is hij altijd gekleed in zijn smoking. 

gerard karel meijers 3 

Dschero Khan's pleegvader de wilde Koloniaal Gerard Karel Meijers, heeft Dschero Khan alleen opgevoed zonder moeder. Hij sprak naast Nederlands vloeiend Maleis, Javaans en Soedanees. Zijn vier broers zijn ook KNIL militairen geworden en naar Indië gegaan. Evenals hun zuster Marie die getrouwd is met een Indische Kapitein. Hun vader Dolf Meijers heeft ook nog gevochten in de Aceh oorlog. De Familie Meijers was een hele ruige familie en komt uit de achterbuurt de "derde Walstraat" uit Nijmegen. In zijn opvoeding heeft Dschero Khan deze ruwheid en gewelddadigheid van deze Hollandse Familie Meijers meegekregen. Gelukkig is hij aan de andere kant esoterisch opgevoed door monniken, wat hem weer in balans brengt.