Opmerking

62. Bundesvereinigung Feldmarschall Radetzky, Wenen 2011

B u n d e s v e r e i n i g u n g   K a m e r a d s c h a f t
"Feldmarschall R A D E T Z K Y"

radetzky logo

Zentrale Wien Bundesvereinigung Feldmarschall Radetzky, Oostenrijk 11 september 2011.

In gezelschap van ongeveer 400 mensen waaronder veel militaire uit binnen-, en buitenland, burgers, prominenten waaronder de burgemeester van Wenen, de stafchef generaal en de president Hofrath Alexander Ritter van de B.K.R. werden er vele ceremonies uitgevoerd door de aanwezige om de Marshalk Radetzky te eren bij zijn graf door een kranslegging en door militaire marsmuziek.  

De Bundesvereinigung Feldmarschall Radetzky is niet slechts een gemeenschap van oud gediende maar meer een culturele samenkomst voor het bevorderen van kameraadschap, militaire cultuur en tradities van verschillende landen. Met hun prachtige militaire uniformen van oude vooroorlogse soldatendom met al hun bonte kleuren met medailles en sabels. Wat je nergens meer in Europa tegenkomt. Wij hier in Holland hebben totaal geen oude militaire cultuur. We hebben zelfs helemaal geen militaire cultuur hier. Daarom is zoon event hier onmogelijk. Bezuinigen, bezuinigen, bezuinigen. Hoe meer wetten, hoe armer het volk. Die paar Nederlandse oud gediende (waar Dschero Khan ook bij hoort) die daar heen gaan, genieten van de pracht en praal van zoon buitengewone militaire ceremonies. Spreuk van Dschero Khan: Een land zonder cultuur is maar een arm land. De Oostenrijkers gedragen zich door hun grote cultuur, totaal anders in tevredenheid, menselijkheid, harmonie en ethiek.

jun 5926

foto dk wenen

website dschero khan1

dk m kanslier terras

Alexander Ritter President Bundesvereinigung Feldmarschall Radetzky

Graaf Prof Dr hc Walter Leinders DK

Twee wereld boemelaars:

Graaf Prof. Dr. hc Walter Leinders een hele goede kamaraad van Dschero Khan. Ze waren samen in Wenen aan het boemelen dat doen ze bijna elk jaar met de Heurigen Fest, 7dagen lang.

0015

Op de foto allemaal boezem vrienden van DK waarvan rechts naast hem de president Hofrath Alexander Ritter van de B.K.R.

oostenrijk oorkonde radetzky

oostenrijkse militaire oorkonde 

hoge militaire oorstenrijkse onderscheiding