Opmerking

56. Onderscheiden door Generaal Kung Ling Sheng

Dschero Khan krijgt de hoogste Politie onderscheiding (de leeuwen medaille) van Politie Generaal Kung Ling Sheng in Taiwan en het politie-duikersbrevet van de seal. Verder heeft hij de parawing verworven van het Chinese leger. (zie §18 onderaan blz: 2).

傑洛汗榮獲台灣省警界處孔令晟將軍頒發的最

高勳章

kung ling sheng 9949

 

孔令晟將軍,黃善德教授,陳道子傑洛汗王子,李碧浣女士夫人,

多次聚餐相見歡。

孔將軍對陳道子傑洛汗王子說<您是我所見過最優秀英勇的警務

界人物>


黃教授也說<他更是我手下最傑出的文武雙全之學員,因此,我

們兩人成


為結拜兄弟>。碧浣言之,。

 kung lung sheng dk

Eering Dschero Khan door Politie Generaal Kung Ling Sheng

ere oorkonde voor politie generaal klsheng

Politie Generaal Kung Ling Sheng is zeer trots dat zijn leerling Politie Generaal Dschero Khan, Chen Tao Tze uit Taiwan les heeft gegeven aan de Duitse Politie en nog wel de Bundesgrenzschutz en daar erelid is geworden. (oorkonde zie foto) 

kung ling sheng 9949a

Op foto, helemaal links; Prof Docter en Politie Generaal Sian Teh Huang teacher and bloodbrother van Dschero Khan Links naast Dschero Khan Politie Generaal Kung Ling Sheng.

 

 

Leraar bij Dschero Khan thuis

 

 

generaal sian teh huangdkthuis

 

 

De man die alles is voor Dschero Khan, zijn meester en leraar die hem alle geheimen van de oude Chinese Martial Arts heeft geleerd was de Politie Generaal Sian Teh Huang uit Taiwan. Dschero Khan was ook één van zijn beste leerling, daarom werden zij bloedbroeders tot de dood. Prof. Dr Sian Teh Huang bezocht met het hele Chinese bestuur van de WMAA uit Taiwan Dschero Khan thuis te Horst in 1992.

Reden om hem te eren met de Hoogste onderscheiding en nog nooit uitgerijkte confucius (K'ung Fu Tze) onderscheiding (Confucius zie http://en.wikipedia.org/wiki/Confucius)