Opmerking

31. Bakstenen en ATTILA

 

Dschero Khan Chen Tao Tze (niederländischer Namen: G. K. Meijers) ursprünglich Martial Arts

 

傑洛汗陳道子荷蘭名字麥雅士自身武術源流

 

Dschero Khan kon trappen tegen twee bakstenen.
Hij was zo snel, dat zijn voeten nog niet op de grond geland waren.
Dit was een van zijn sublieme stunten (zie foto).


bakstenen 9940

Alle hoge-spring trappen, zowel links als rechts, deed hij zonder aanloop. Zo sprong hij een keer over een auto, van achter naar voren, alsof het vanzelf ging en de gewoonste zaak van de wereld was.

verbluffende staaltjes

Het waren niet een aantal dakpannen maar een hééél aantal dakpannen, namelijk 30stuks.

breektest tv brandpunt

Een van de spectaculairste breektesten van Dschero Khan, waarschijnlijk zal niemand hem dit na kunnen doen. TV progamma "Brandpunt" had vele verhalen gehoord over Dschero Khan zijn breektesten maar geloofde er niets vanen namen daarom zelf bakstenen klinkers mee.Hiervan moest Dschero Khan er 3 op elkaar in één keer doorbreken. Hij gebruikte er eerst 1 om te testen hoe de swinging van de klinker was. Toen hij dit wist, sloeg hij de 3 klinkers op elkaar in één keer door. De twee klinkers die de 3 klinkers ondersteunde braken ook, dus in feite heeft hij er niet 3 maar 5 doorgeslagen. Dit is te verklaren omdat de Chi explosie zo groot was dat je op de foto op (als je hem vergroot) kunt zien hoe de stofdeeltjes uit de stenen naar buiten komen. De opnamens werden gemaakt in Arnhem in de jaren '70. De foto werd gemaakt door de Gelderlandse pers, Arnhemse courant (Journalist Will Plooster). Vele weten niet dat Dschero Khan geen fysieke kracht gebruikt. Maar hij gebruikt Chi krachten want anders zou je op meerdere plaatsen je handen breken bovendien zou je de steen met fysieke kracht ook niet door krijgen. Deze wetenschap is door de Taoïsten zoon 3000jaar geleden in de Qing dynastie ondekt. 

 

What Khan kan, kan Khan alleen. 

 

Doctoren en Professoren van de universiteit in Leipzig hebben dit onderzocht en er een boek over geschreven. "Die Chinesische Kampfkunst". 

breektest dakpannen met hoofd

Even in de dakpannentjes duiken om koppijn te krijgen, tijd voor een asprientje.

Dschero Khan slaat 2 bakstenen met zijn hoofd kapot en dat 5x achter elkaar.

Om te bewijzen dat je met Chi-Qong 2 bakstenen met je hoofd kan doorslaan zonder hersen beschadigingen te krijgen of letsels aan je schedel en zelfs geen verwondingen aan het voorhoofd doet Dschero Khan dit 5x achter elkaar. De bak naast hem is om de stenen in te gooien en te vervoeren.

breektest betonnen tegel

Even een betonnen straat tegel aaien.... 

Zijn eerste Duitse leerling Professor Willy Horstmann die al meer als 40 jaar als boeddistische monnik leeft. Zowel het grote als het kleine pad Boeddisme. Hij leeft helemaal alleen als mysticus. En heeft 3jaar bij Dschero Khan gewoont midden in de bossen in Otterlo en privé les gekregen. Hij is ook een Taoïstische geleerde en was de eerste gegradueerde 10de dan in Duitsland.  

Wat gebeurde er in de jaren '70 in Duitsland?

Dschero Khan werd uitgedaagt op een gevecht zonder regels. 

De beer sterke Attila (Erik Etzel) uit Esslingen 1,90meter groot 120kg zwaar, had vuisten als een mookhamer, daagde Dschero Khan uit op een K.O. gevecht zonder regels. Een ieder was bang voor hem. Hij was een free-fighter karate-ka. Op iedere wedstrijd sloeg hij iedereen K.O. Alleen nu had hij op een verkeerd paard gewed. En wel op een Mongools paard. Met een snelle trap op zijn kaak storte de beer sterke Attila K.O. neer. Met alle gevolgen van dien. Onder de getuigen van Journalist Will Plooster, die zich rot lachte.

Toen Attila na een poosje weer beter was. Daagde hij Dschero Khan opnieuw uit op een breektest in een grote zaal met veel mensen van het nachtleven. Hij was zelf namelijk uitsmijter in Esslingen. Hij had het overal aangekondigt als wereldkampioenschappen Breektest.
Ook hier sloeg hij weer flater op flater. Hij wilde namelijk 35 dakpannen doorslaan. Hij kwam nog niet tot de helft en brak hierbij zijn pols. Zijn hand zwolde terplekke helemaal op en hij kon niet verder gaan. En Dschero Khan werd zo genaamd Wereldkampioen wat voor Dschero Khan allemaal gelul was. Ook hier was Will Plooster weer aanwezig.
Dschero Khan had zoon medelijden met Attila dat hij de titel niet wilde aannemen en hem de titel gaf als wereldkampioen omdat hij niet verder kon gaan met zijn kapotte hand. Hierdoor kreeg Dschero Khan en Attila een geweldig applaus van het publiek. En werden wij vol geladen met bloemen. Dschero Khan was enorm blij dat deze show afgelopen was. Deze fout maak ik nooit meer want zulke mensen hebben een enorm minderwaardig-macho complex wat hierdoor niet minder werd.

Erik Etzel ATTILA - Dschero Khan

attila dakpannen

Wat Khan kan, kan Khan alleen !!