Opmerking

39. School van Gogen Yamaguchi

 

Dschero Khan Chen Tao Tze Niederländisch Namen G. Meijers ursprünglich Martial Arts

 


傑洛汗陳道子荷蘭名字麥雅士自身武術源流

 

 Dojo van Gogen Yamaguchi in Japan

4405 yamagushi

Foto links & rechts onder: Dschero Khan was bezig voor Gogen Yamaguchi de dodelijke trap van Teakyon te demonstreren, dat vond hij zo geweldig dat hij lachte en met een vinger naar Dschero Khan wees. Het unieke van deze foto's is, dat hij lachte, want hij lachte nooit, misschien zijn dit wel de enige foto's ter wereld waarop hij lachte.

Ter herinnering aan de grote vriendschap tussen Gogen Yamaguchi en Dschero Khan, Ze zijn beide Schinto Priesters en doen samen heel vaak in de Chin To Temple hun cermoniën of meditaties.

Sifu Tze Gogen Yamaguchi 16

De Grote baas met zijn dochter rechts en zijn twee zonen links.

 mg 5505 Sifu Tze Decorum DK krokodillen ogen MG5510

 

ma yamagushi dk

ma yamagushi  ma yamagushi leraren dk
Yamagushi als Shinto Priester. Yamagushi en Dschero Khan, Chen Tao Tze zijn ook beide lid van de orde: "de gouden draak". We hebben allebei een 24karaat gouden ring met een draak erop. Dschero Khan kreeg van deze 3oudjes les in opdracht van Yamagushi.  

spiegel gevechten

Dschero Khan tijdens een spiegelgevecht oefening, hij visualiseerd een aantal tegenstanders en maakt deze zichtbaar in de vorm van schimmen, dit vergt een geweldige hoge concentratie. Deze training is zeer vermoeiend. Hij heeft deze techniek van Gogen Yamagushi geleerd. Het is om zijn qui-vive (dierlijke instinkt) te verhogen. 

Tao Saan: Hey Dschero ik denk dat je de schim op de foto kunt zien of wat is dat?

Dschero Khan antwoord nuchter: ach dat is mijn fantasie....