Opmerking

93. Wreedheden van de mens

 

Dhinges Kha Khan en het Rooms Katholieke Christendom

Van mijn over over over groot vader Djinges Kha Khan wordt vaak gezegt dat hij een wrede heerser was. Die alles dood en afslacht. Waar komen deze ideeën/gedachten vandaan? Heel eenvoudig... uit Rome, uit het vaticaan uit Rome om zelf hun eigen wreedheden te verdoezelen. De martel werktuigen van het Christendom waren zo genuanceerd dat je kan spreken van bovenmenselijke wreedheden. Ik noem maar een voorbeeld: de buikroller. De man of vrouw wordt vastgebonden op de grond, zijn buik wordt open gesneden en er wordt een darm uitgehaald deze wordt aan de roller vast gespijkerd. Vervolgens wordt met behulp van een zwengel die aan de roller zit, de darm helemaal op de roller gerold. En het slachtoffer kan er naar kijken in volle bewust zijn, hoe zijn darmen opgerolt worden. Daarna wordt bij het einde van de dikke darm, de darm los gesneden en blijft het slachtoffer nog 5 a 10 minuten leven, waarna hij vervolgens dood bloed. Een uitvinding van het Christelijke Rome! Tussen de honderdduizend en één miljoen of zelfs nog meer heksen, druïde en hun kinderen en rijke oude dames werden overal hier in Europa vervolgt door de Christelijke kerken geëxcommuniceerd, verbrand, opgehangen, verzopen, en gemarteld. Heks komt van het Grieks Heksa en dat betekend: bijzondere vrouw. Deze natuur kenners qua kruiden waren toen in die tijd de blote voeten docters van Europa. Hun grote kennis is jammer genoeg door de uitroeiing vergaan. Nooit in de wereld zijn er zo veel vrouwen uitgeroeit als door de Katholieke kerk nog erger als Hitler of Stalin. Dit allemaal door de Katholieke kerk in opdracht van Rome omdat ze bang waren voor de macht bij het volk door de heksen.

Nog niet zo lang geleden ongeveer in de jaren 50, werden in de Katholieke Internaten, jongeren die homo's waren, in opdracht van de Katholieke Bisschoppen hun ballen en penis afgesneden.

(zie documentaire Nieuwsuur 17 maart vanaf de 17de minuut 30sec t/m 34ste http://nieuwsuur.nl/video/352802-de-uitzending-van-nieuwsuur-van-17-maart-2012.html)

Dit gebeurde hier in ons modern beschaafd Nederland in de 20ste eeuw. Wie is dan meer barbaar? Mijn over over over grootvader Djinges Kha Khan of de Katholieke kerk in deze moderne tijd?

Toen Dschero Khan op 5 december 1950 in Rotterdam met de boot "Tabinta" aankwam, zonder staf zoals Sinterklaas. Kwam hij terecht in Hotel Kantarel in Uchelen. Naast zijn hotel stond het R.K. Katholiek internaat van Don Bosko. Dschero Khan kreeg daar werk pro-deo in de bakkerij. Daar kreeg hij om de 3 dagen een brood, dat was zijn loon. Aan het hoofd van de bakkerij was een broeder. En hij vroeg aan Dschero Khan of hij niet broeder wilde worden? Dan kon hij daar tegelijkertijd theologie studeren, toen antwoorde Dschero Khan: "Ik kan geen Nederlands lezen of schrijven". Toen zij de broeder: "begin morgen maar dan leren we je het wel". Na een jaar gestudeerd te hebben als vlijtige leerling, kon Dschero Khan heel goed lezen en schrijven, toen nog het oude systeem met dubbel "OO" en "SCH" (het systeem van Ot en Sien). En kon het 'onze vader' en het 'wees gegroet' en de halve bijbel al lezen. Maar Dschero Khan had een nadeel: hij had een mooi uiterlijk met een slank lijf en lang haar. Vele Hollandse blanke broeders werden op hem verliefd. Één probeerde hem te verleiden en liet 's middags op 25 december op de heilige kerstdag zijn stijve penis aan Dschero Khan zien, wat een verrassing. Dschero Khan's eerste reactie was, hem een trap te geven onder zijn ballen. Toen zakte de broeder in elkaar en zei Dschero Khan tegen hem: "Met deze Mongool kun je niet sollen". Toen moest Dschero Khan zich bij het hoofd van het Don Bosko internaat komen om zich te verantwoorden. (ik noem zijn naam niet omdat hij al dood is) En vertelde hem: "was dit in Indië gebeurt dan had ik hem absoluut gedood". Hij zei tegen Dschero Khan: zulke primitieve jongens als jij kunnen wij in onze geciviliseerde gemeenschap niet dulden. En toen dacht Dschero Khan: dit zijn geen Godsdienstige meer maar huichelaars. En kreeg hij een aversie tegen de Rooms Katholieke kerk en zijn leer. 

Voor Dschero Khan weer een bewijs dat deze mensen geestelijk gestoord zijn, en een klap van de molen hebben gehad. Ieder mens heeft sexualiteit nodig, dan gaan ze maar naar de hoeren ook dat is gezond.

Als kind is Dschero Khan opgegroeid al heet dat wild of primitief, met lekker vrouwen met heerlijke borsten en een lekkere kont. En een orgasme is voor mij een vorm van in contact komen met het Goddelijke. En dan is het lekker vrijen met een vrouw maar nooit met een man. Wat zij doen moeten zij weten, het stoort mij niet maar niet met mij. Wat mij wel stoort is dat volwassen mannen het met kinderen doen. Dat is ziekelijk en onnatuurlijk. 

 brief dkk aan paus en stempel

Rechts stempel van Dhinges Kha Khan, Links is de verstempelde geschreven brief van Dhinges Kha Khan, Koning der Koningen aan de Paus Innocentius III (Lotharius van Segui) 1198-1216 te Rome, die luide: "Als je mij niet vreest en gehoorzaamt kom ik en dan is het te laat". (wat in die tijd onthoofding betekende). De Paus heeft hier niet op gereageerd, waarschijnlijk en verstandig hield hij zich koest om hem niet te irriteren.