Opmerking

84. Ware Woorden

WARE WOORDEN

Ik heb het boek gelezen “Nederland is gek geworden” van Prof. Dr. Bob Smalhout

(ISBN 9789089752765 – www.JUSTPUBLISHERS.NL) – een aanrader!

Dit zijn ware woorden! Wanneer iemand paranoide of schizofreen is kan je hem of haar met medicijnen beter maken; als iemand gek is, dan kan het niet meer! Nederland is gek geworden en zou dus gek blijven! Maar dat wist ik al van mijn 8ste jaar toen ik via China op Java aankwam onder het Nederlands koloniaal bestuur. Ik heb altijd onder gekken geleefd. Als psycholoog en psychiater zeg ik, alleen de staat van gekte was toen anders, niet als nu, dat bijna een ieder gek is geworden – de hele maatschappij is totaal veranderd en zij, die het goed observeren, zien het heel duidelijk!  

Democratie

Wist u dat Nederland een van de grootste ambtenaren staat is van de wereld. Wij hebben hier in Nederland zoveel wetten dat de gewone ambtenaar er niet meer uitkomt, en zijn werk niet meer naar behoren kan uitvoeren. Zo komt het dat de burger is uitgeleverd aan willekeur. Hoe meer wetten, hoe meer het volk verarmd. Het is niet goed, onze democratie wordt steeds meer afgebouwd en het volk maakt te weinig gebruik van hun rechten, men is vergeten wat "democratie" is, en wat dat betekend. Namelijk, dat de macht van het volk uit gaat. Maar ja, het volk (van nu) is dom, slap en lui. U kent het spreekwoord dat zegt: "alles wat het volk onderneemt, slaagt hoogstens vlak voor het succes". Omdat de massa JA-KNIKKERS zijn. Zo is het nu eenmaal en zo zal het altijd blijven. 

 

parade soestdijk

 

 

We zijn met het NDVN vaak uitgenodigt om bij H.M. de Koningin en Prins Bernard te defileren bij speciale gelegenheden voor het Koninklijk huis in Soestdijk. We werden altijd overweldigend getracteerd op koffie met koek. 

 

op weg naar koningin

De Korea oudstrijders van het NDVN.

Staand in het midden met velen onderscheidingen Generaal Tack met zijn vrouw. De tweede man naast zijn vrouw is Kolonel Schreuders. Dit waren twee geweldige echte officieren die de Koninklijke landmacht hier in Nederland nooit meer zal krijgen, dit waren grote praktijk mensen en ze waren echte vaders voor hun soldaten. Ze waren tactvol, integer, humaan en stonden altijd achter ons. En op één na rechts staat Dschero Khan en deze heeft volle respect voor al deze Koreaanse oorlogs veteranen, in zijn ogen zijn dit allemaal grote helden.