Opmerking

15. Taoistische Universiteit Taiwan & Peking [FILM CHI QONG]

 

Tai Chi Men, Taiwan

 

  台灣太極門傳統高等學府。

 

mail dschero 2

Dschero Khan geeft les in geheime Chi Qong leer aan de Tai Chi Men acedemie in Taipei waar hij Wetenschappelijk Hoogleraar, Rector Magnificus is.


mail dschero 3

Dschero Khan met zijn team van Chi Qong (T.C.M./Traditional Chinees Medicine) doctoren na de meeting in een hotel in Taipei.

 

prof dr pg sian teh huang 

傑洛汗陳道子與良師兼結拜弟兄黃善德教授博士,


傑洛汗陳道子握住良師手腕以示無上尊愛。

Links naast Dschero Khan staat Prof Docter en Politie Generaal Sian Teh Huang teacher and bloodbrother van Dschero Khan Links naast Sian Teh Huang staat Hong Tao Tze van de Chi Qong film §58. Dschero Khan hield zijn leraars hand vast als respect voor zijn ouderdom. Hij was toen 83 jaar hij leeft nog steeds en is inmiddels 93 jaar oud.  (zie wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/Huang_Sian_Teh ).

 

chinese medicine and pharmalogy 

First High Teacher certification in Europa from the Rep. of China in Healing Education Prof. Dr. Chen Tao Tze

 

chinese pharmalogy

Certification High Teacher in Chinese Pharmacology, Dr. Chen Tao Tze

 

Certification High Teacher in Chinese Acupuncture, Dr. Chen Tao Tze

 

Certification High Teacher in Chinese Moxibustion, Dr. Chen Tao Tze

 

acupressure in het chinees twena

Certification High Teacher in Chinese Acupressure, Dr. Chen Tao Tze

 Taoïstische Universiteit Peking

蒙古王子傑洛汗陳道子教授博士

 訪問北京道家學院

 接受揄揚暨提供一堂

 中國古道哲學之講座

 

 Prof Dr Tao Tse in Taoistische kleding

Prince Dschero Khan, Chen Tao Tze (Tao Tze) is hier gekleed als Taoïstische geleerde en gaf les op de Taoïstische academie in Peking. 

Hij draagt een taoïstische hoed zonder deksel, waarin zijn lange haren, midden op zijn hoofd als een knoet is opgerold en met een stokje bijelkaar gehouden wordt. Dit is de traditionele haardracht van de oer-taoïsten.

Taoistische Universiteit Peking

Dschero Khan bij de taoïstische universiteit met de afbeelding van Djinges Khan met zijn Taoïstische adviseurs. Door deze Taoïstische adviseurs is Djinges Khan een wereld veroveraar geworden. Zijn Toaïstische adviseurs waren ook Sjamanen en geleerden, die veel verstand hadden van buskruit ombouwen tot explosieven, waar Djinges Khan heel veel gebruik van maakte. Ze maakten er zelfs raketten en kanonnen van en dat in het jaar 1200. Ze waren heel goed van natuur tactieken op de hoogte. Zoals bijvoorbeeld aanvallen met volle maan of met dichte mist. En ook in natte moesons waar de grond heel modderig is en hun eigen Mongoolse paarden eenvoudig doorheen liepen ect. ect.

Daarom is Dschero Khan een geweldige adviseur voor speciale militaire eenheden zoals guerrilla strijders. Dit was zijn beroep en zijn vak.